021-6123
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | جمعه 2 اسفند 1392 در ساعت 28 : 16 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

نیاز فروشگاه ها به تجهیز سیستم .

برای ایجاد فروشگاهی مجهز به سیستم امنیتی و همچنین مجهز به سیستم توزین فروشگاهی و سیستم پوز باید در نظر داشت که این مجموعه به طریقی طراحی و جمع آوری گردد که با ماده 71 قانون صنفی  مغایرتی نداشته باشد.

اولین گام تجهیز فروشگاه به سیستم امنیتی :

سیستم امنیتی شامل دوربین مداربسته و دزدگیر یا گیت فروشگاهی میباشد که در زیر به اختصار توضیح داده شده .

دوربین مداربسته : نوع ساده ی این سیستم یک دوربین و مانیتور میباشد که به شکلی که تصاویر متحرک جلوی دوربین بر روی صفحه نمایشگر قابل نمایش است ، در حالت پیش رفته تر میتوان بر تعداد دوربین ها افزود و همچنین انواع سیستم های کنترل زاویه ی دید ، سیستم بزرگ نمایی دوربین و سیستم های ضبط کننده و انتقال تصویر و نیز سیستم چند پارچه سازی تصاویر را به مجموعه افزود.

دزدگیر فروشگاهی یا گیت : به گیت های فروشگاهی هوشمند ( دزد گیر لباس ) آنتنی در خروجی جداکننده ها یا خنثی کننده های تگ های مرتبط هستند ، زمانی که بدون اطلاع فروشنده و بدون تسویه با صندوقدار جنسی از فروشگاه بیرون میرود گیت های موجود در ابتدای در ورودی هشدار داده و نگهبان را آگاه میسازند ، تگ هایی که روی جنس قرار می گیرند در دو نوع  سخت و نرم میباشند.گیت ها که همراه با دوربین های مدار بسته امروزه در اکثر فروشگاه ها مورد استفاده قرار گرفته و نیاز اصلی فروشگاه میباشند ، از سیستم های دیگری پیروی میکنند به نام سیستم گیت RF,AM,EM که RF معروف ترین سیستم ها میباشد.

 گام دوم تجهیز فروشگاه به سیستم پوز یا سیستم صندوق فروشگاهی

سیستم پوز از مانیتور ، کیس کامپیوتر ، موس ، کیبرد ( درصورت touch لمسی بودن مانیتور ، نیازی به موس و کیبرد نمیباشد ) نمایشگر پایه دار برای دید مشتری ، بارکدخوان ، فیش پرینتر ، صندوق پول و نرم افزار فروش تشکیل میگردد که معمولا این سیستم به چند ترازوی فروشگاهی نیز متصل می گردد. ارتباط بین سیستم پوز فروشگاهی و ترازو یا به صورت شبکه و یا از طریق بارکد روی فیش صادر شده ، توسط ترازوی بارکدزن و ترازوی بارکد لیبل ایجاد می شود .

گام سوم تجهیز فروشگاه به سیستم توزین دیجیتال

این سیستم در اصل ترازو دیجیتال میباشد که مشخصات این دستگاه شامل : دقت مناسب ، چاپگر داخلی یا پرینتر که گزارش اجناس فروخته شده توسط ترازو را بر روی رول باریک به صورت دقیق با اسم فروشگاه ، تاریخ فروش ، ساعت فروش و آدرس فروشگاه درج می نماید . ترازوها در دو نوع ترازوی بدون علمک ، ترازوی علمک دار که خود به چهار قسمت ترازو پرینتردار ، ترازو لیبل زن ، ترازو بارکدزن ، ترازو بارکد لیبل تقسیم می گردد .

اگر فروشگاه در زمینه مواد پروتئینی اعم از گوشت  و ماهی منجمد و کالباس و ژامبون نیز فعالیت دارد نیاز به خرید کالباسبر معمولی که کالباس و ژامبون را اسلاید میکند و در حالت پیشرفته تر کالباسبر اتوماتیک است که علاوه بر اسلاید کالباس و ژامبون بر حسب وزن و سایز دلخواه  عمل توزین و وکیوم را نیز به عهده دارد . همچنین در مورد گوشت و ماهی منجمد نیز نیاز به دستگاه اره ماهی بر (اره ماهیبر یا اره ماهی)که قدرت برش گوشت به اندازه و سایز دلخواه را دارد نیز جزء نیاز های فروشگاه به شمار میرود .

گام چهارم تجهیز فروشگاه به سیستم پولشمار تستر اسکناس

این قسمت که در صورت تمایل مدیر فروشگاه خریداری میگردد و جزوء نیاز اصلی به حساب نمیرود اما باید در نظر داشت که دستگاه پولشمار و تست پول در شمارش دقیق پول و همچنین در سرعت کار تاثیر گزار میباشد .

ارسال نظر
نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()